Помните про удар в лицо ветерану? Окна Овертона в действии. Я их и по Тодду наблюдал, да Дейнека пару раз про "пенсов" говорил. Теперь все, врата ада раскрылись. Комментарии к этому действию ниже.
Ну и другие... Че то аж как то мерзотно стало, хотя вроде толстокожий.
Цитата:Це ж треба як фейкові ветерани сполошились, коли справжній ветеран прийшов!
Респект, друже!
Тобі респект і повага! Саме так треба поступати з цими вилупками комуняцькими!
Є ще справжні патріоти України.
Дмитро, не сумніватись у власній правоті! Вона абсолютна! Недобиту комуняцьку кодлу і їх паразитарних вилупків - в утиль!
Лише в морду! Вони інакше не розуміють. Люди з вами!
В неділю можеш піти в церкву МП там багато буде людей похилого віку. Герой ху.в
Дмитре, молодець! ... Якби цю погань били щоразу, як вона вилазить, то і війни не було би ніякої. Тому ще раз - дякую!
ви смілива та мужня людина
та Ви -молодець, козаче!!!! Я ґратулюю!
А Ви мужній хлопець, Дмитро. Так сміливо вдарити кволого пенсіонера головою, зразу видно, що у Вас геройський характер
дякую.
це едина позитивна новина за останні тижні
Ви сьогоднішній герой в кублі колорадів? Мої вітання юначе! Я б ще харкнула тому совковому дєдушке.
Колорадская гнида на бюджетньіх деньгах- враг, а враг пола и возраста не имеет.
Мало вліпив в оту комуняцько-диверсантську мордяку! Всі т.з. "вєтєрани савєцькі" то є УКРАЇНОЖЕРИ і запроданці, то п'ята колона, колаборанти, мерзотні виродки!
Тепер треба всіх колорадів по одному вислідкувати і без свідків із незареєстрованого пошмаляти.
Дмитро молодец , тільки така молодь наведе лад в державі і викине кгб з нашої країни.
дивилась відео. ...ударив погано, але руку то не підняв на старшу людину і ногою не копнув, наче і не бив, так трохи зацепив поклонившись старшому і випадково йому носа підправив, задовгий ніс був, а може там за одно ще трохи язика йому вкоротив